امکان رفتن به پزشکی قانونی و ذخیره آزمایشات هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۰ #43302506

با سلام
آیا امکانش هست کسی بعد از رابطه جنسی بدون شناخت متهم شکایت کنه و در پزشکی قانونی DNA ذخیره بشه تا چند ماه یا چند سال بعد که متهم پیدا شد تطابق بدن؟
در مجموع آیا امکان ذخیره دی ان ای و اطلاعات پزشکی بدون داشتن متهم وجود داره؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله این موارد ثبت و نگهداری میشود
موفق باشید

اگر از طرف دادگاه برای انجام تحقیقات پزشکی معرفی شده باشید نامه ی پزشکی قانونی با مشخصات تخصصی از نمونه به صورت مهر و موم به شما داده میشود که بایست به دادگاه ارایه بدهید و نامه در پرونده باقی میماند

بله امکان ذخیره DNA وجود دارد ولی در پرونده هایی مانند موضوع شما چنین امری اتفاق نمی افتد .