آیا این مسئله میتونه مانعی شود در مسیر صدور خلع ید علیه خوانده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #43293129

با سلام
دادخواست خلع ید علیه شخصی مطرح کردم با توجه به اینکه سند موقت بنام بنده صادر شده خوانده هم هیچ گونه مبایعه نامه یا مدرک معتبر جهت تصرف ندارد ولی ملک را بعد از تصرف به شخص دیگری اجاره داده و وکیل خوانده نیز در لایحه دفاعی گفته که ایراد ماهوی دارد؛ ملک در تصرف خوانده نیست و خوانده آنرا اجاره داده.
اکنون سوالم اینه که آیا این مسئله میتونه مانعی بشه در مسیر صدور رای خلع ید علیه خوانده یا اینکه همان ماده ۴۴ قانون اجرای احکام مدنی شامل حال این مسئله میشه؟
و اینکه اگر قاضی هم حرف وکیل را تایید کنه و بگه ملک در تصرف شخص دیگه ای هست، آیا با توجه به اینکه جلسه اول دادگاه به علت تعطیلی ادارات برگراز نشد و این جلسه اول هست که میخواهیم شرکت کنیم آیا میشه در صورت لزوم نام متصرف جدید را هم در ردیف خواندگان پرونده اضافه کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اکنون سوالم اینه که آیا این مسئله میتونه مانعی بشه در مسیر صدور رای خلع ید علیه خوانده یا اینکه همان ماده ۴۴ قانون اجرای احکام مدنی شامل حال این مسئله میشه؟
خیر
و اینکه اگر قاضی هم حرف وکیل را تایید کنه و بگه ملک در تصرف شخص دیگه ای هست، آیا با توجه به اینکه جلسه اول دادگاه به علت تعطیلی ادارات برگراز نشد و این جلسه اول هست که میخواهیم شرکت کنیم آیا میشه در صورت لزوم نام متصرف جدید را هم در ردیف خواندگان پرونده اضافه کنم؟
بعد از اثبات مالکیت توسط شما علیه ایشان نیز حکم جاری می شود و چون مستاجر هم مدارکی ارائه نداده اند مبنی بر ذی حق بودنشان حکم به نفع شما صادر خواهد شد
شما تنها باید بتوانید مالکیت خود را اثبات کنید
موفق باشید

دعوا خلع ید علیه متصرف طرح می گردد وزمانیکه طرف تصرف ندارد پس قابلیت استماع هم ندارد مگر تصرفات خوانده محرز گردد