اگه در آینده همسر بنده اطلاع پیدا کرد و شکایت کرد به جرم فرار از دین، من چجوری تو دادگاه ثابت کنم که مجبور به فروش ملک بودیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۰ #43280172

با سلام
زوج هستم و درگیر پرونده مهریه بعد از قطعی شدن رای دادگاه بنده پیش قسط مهریه رو پرداخت کردم
سوال : یک ملک مسکونی داریم که ارث هست و بنده سهم دارم
قصد فروش این ملک رو داریم
بعد از فروش بنده قصد دارم با سهم الارثم یک اپارتمان خریداری کنم که در شان من باشه از نظر دادگاه
مادرم مهریه اش رو گذاشته اجرا و اون خونه رو توقیف کرده ، خواهرمم اظهار نامه داده که زودتر خونه رو بفروش و سهم خواهرمو بدم
آیا این دلایل برای دادگاه کافیه؟
من حق فروش سهم الارثم رو ندارم قانونا
اما مجبورم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف سهم الارث بابت مهریه ممکن است.

فروش پس از قطعیت رای فرار از دین کیفری است.

بادرودوسلام امکان توقیف سهم الارث شما برای مهریه یا صداق می باشد.

در صورت فروش و با توجه به صدور رای قطعی برای مهریه شما مرتکب جرم فرار از دین خواهید شد

درود بر شما، چنانچه نقل و انتقالی نسبت به سهم شما انجام شود مشمول فرار از دین خواهد، لذا بایستی میزان سهم‌الارث شما توقیف شود.

درود
اگر به فروش برسانید معامله به قصد فرار از دین انجام داده اید.

سلام.سهم الارث شما بابت مهریه توقیف می شود.