نتیجه واخواهی پرونده مهریه که به وقت دیگری موکول شده است،چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰ #43261832

با سلام
امروز وقت رسیدگی واخواهی پرونده مهریه داشتم که توان مالی هزینه دادرسی و ندارم، وکیلم با دو تا شاهد بردم که بگن هیچی ندارم که گفتن ندارم، ولی وکیل خانمم گفته دارم، الان تو سایت زده وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و به وقت نظارت به یه تاریخی تغییر کرد یعنی الان چی شده؟
از چیزی میخوان استعلام بگیرن؟
کل حساب بانکی هام هم توقیفه، و ممکنه خودم برم پیش قاضی و بگم توان مالی ندارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به وقت نظارت به یه تاریخی تغییر کرد یعنی الان چی شده؟
دادگاه دستور، تحقیقات و استعلامات در خصوص اموال شما داده است
از چیزی میخوان استعلام بگیرن؟
از اداره ثبت اسناد و املاک جهت شناسایی املاک و از پلیس راهور جهت شناسایی خودرو های به نام شما و حساب های بانکی شما استعلام خواهد شد
کل حساب بانکی هام هم توقیفه، و ممکنه خودم برم پیش قاضی و بگم توان مالی ندارم؟

این کار شما بی فایده است و تاثیری ندارد
موفق باشید

استعلام ازمراجع ذی ربط که به تشخیص دادکاه هست مثلا استعلام ازراهور ، بیمه تامین اجتماعی ، اداره ثبت و.....

سلام . ظاهرا دادگاه دستور یک سری تحقیقات در خصوص اموال شما داده یا این که در انتظار پاسخ استعلام است تا بتواند تصمیم بگیرد .

از اداره ثبت اسناد و املاک جهت شناسایی املاک و از پلیس راهور جهت شناسایی خودرو های به نام شما و حساب های بانکی شما استعلام خواهد شد . از طریق مرجع انتظامی نیز ممکن است تحقیقات محلی به عمل آید . نیازی نیست شما به قاضی شعبه مراجعه کنید با توجه به جواب استعلامات و شهادت شهود رای اعسار از پرداخت هزینه واخواهی صادر خواهد شد