اگر فردی چکی برای خرید مالی به اسم دیگری داده باشه بعدا میتونه ادعای برای دریافت اون مال کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۷ #43222651

حدود ۷ سال پیش بنده با فروش طلاهایم ماشینی به نام خودم برای همسرم خریداری کردم که ایشون روی اون کار کنه و مخارج زندگی رو بده. ماشینی که خریدم قولنامه دست نویس هست قرار بوده مالک بیاد محضر سند بزنه ولی نمیاد. الان من برای الزام به سند اقدام کردم و دادگاه وقت رسیدگی داده. چکی که تو قولنامه دست نویس نوشته شده به اسم پدرشوهرم هست یکی از شهود معامله هم که امضاء کردن خود ایشون هست. چندتا قسط هم بود که ایشون پرداخت کردن. منم رو حساب اعتماد و قوم و خویشی هیچ مدرکی از ایشون بابت پرداخت هام ندارم. الان مشکل و سوالم دقیقا اینه :
پدر شوهرم میگه یا باید ماشین بزنی به اسم شوهرت و یا من رو حساب اون چکی که دادم اقدام میکنم.
خواستم ببینم ایشون میتونن همچین ادعایی کنن؟
راه چاره چیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وجود چک در دست صادر کننده دلیل پرداخت وجه آن و انصراف شاکی از شکایت است مگر اینکه خلاف این امر ثابت گردد.

سلام
در صورتی که مبایعه نامه به نام شخص شما باشد پدر همسرتان و خود ایشان هیچ ادعایی در این خصوص نمی توانند داشته باشند

با سلام خیر ایشون باید مبلغ چک را پرداخت کنند و در صورتی که قول نامه به نام شما هست ماشین به اسمه خودتان می شود