مادرشوهرم دادخواست استرداد طلا داده آیا میتونه ازم بگیره؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۰۸۷ #43217868

با سلام
من تو عقدم و نفقه و مهریه ام رو به اجرا گذاشتم. به تازگی رای پرداخت نفقه صادر شده. با توجه به این نتیجه مادرشوهرم برای طلاهایی که همسرم برام خریده دادخواست داده.درضمن موقع خرید طلاها فاکتور به اسم همسرم شد. سوالم اینه که میتونه طلاهارو ازم‌ بگیره؟میتونم تو دادگاه محکومش کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان سمتی ندارد...

خیر ایشان هیچ مالکیتی بر طلاها نداشته و سمتی ندارند

با سلام خیر .با توجه به نام فاکتور همسرتان می تواند اقدام کند

ایشان برای طرح دعوی سمتی ندارد.

سلام وقت بخیر .مادرشوهرتان نمیتوانند مسترد نمایند اما همسرتان درصورت موجود بودن طلاها میتوانند دادخواست استرداد داده وآنهارا مسترد نمایند

چنانچه همسرتان طلاجات را خریده و فاکتور ب اسم ایشان هست تنها کسب ک می‌تواند برای استرداد طلاجات طرح دعوا کند نیز همسرتان است،مادر شوهر ذی سمت نیست ک در این مورد ادعایی داشته باشد

سمتی برای طرح دعوی استرداد ندارند