فیش واریزی یا مدرکی نداشته باشه فقط شاهد داشته باشه چه راه کاری داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #43213818

سلام.
پدرم خیلی راحت حرف بزنم سواد نداره و بالای ۲۰ سال برای یکی از دفاتر حج و زیارت کار میکرد که به صورت هم قانونی هم غیر قانونی که دفترش اینکارو میکرد و پدرم خبر نداشت به عنوان اشپز کار میکرد که یه مدیرعامل و سرپرست داشت نه عیدی و نه سنوات نه حق اولاد نه بیمه خلاصه هیچی نگرفته بود پولو هم به دستش میداد که اگه تو حسابش یه موقع واریز کنه فردا شکایتی هم نتونه بکنه که مدرکی داشته باشه منم سنم پایین بود نتونستم کمکش کنم و از سر اجبار پدرم موندگار شد حالا که سنش بالا رفته دیگه یادی ازش نمیکنن وقتی رفتیم شکایت کردیم شاهد های معتبر هم بردیم اعم از مسافر جمع کن مداحی که همیشه میبره همراه خودش اشپز های دیگه که با همین دفتر به عنوان کمک کار میکردن و حتی استشهادم پر کردیم حتی از دفتر مرکزی هم نامه اوردیم که پدرم اشپزش بوده ولی اداره کار اول قبول کرد بعد رای رو برگردوند زد زیر همچی و حتی بازرس اداره کار میگه من شاهد هارو قبول ندارم عالم و ادم شهادت میدن ولی اداره کار قبول نمیکنه چون مدیرعامل و سرپرستش همدستی میکنن که اصلا این بابا کارگر ما نبوده و اداره کار میگه تا مدرک نداشته باشین تا خود مدیرعامل ننویسه امضا نکنه که این بابا کارگرش نبوده قبول نمیکنیم حتما با دقت بخونین یه راه حل بدین حتما کاری و محکم باشه چون واقعا دستمون به جایی بند نیست

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با سلام باید به رای صادره اعتراض نمایید و مجدا مدارک و مستندات را مطرح نمایید

شما بایستی به رای اداغره کار اعتراض کنید تا در مراحل بالاتر به مدارک شما استناد شود .

شما اعتراض بزنید تا بله مرحله بالاتر