فحاشی و ایجاد مزاحمت رو چطور میتوان پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۳ #43213032

باسلام
بنده مدیر ساختمان هستم و سه طبقه از واحدها غیر مجاز و انشعابات ندارن و ما به انها از سهم خود برق آب دادیم قرار شد که قبوض پرداخت کنند و شارژ ماهیانه پرداخت شود خانمی که ساکن این طبقات هست به درب منزل من آمده و با لگد به درب زده و قصد حمله به خانمم که بینیش تازه عمل کرده داشته و فحاشی کرده به خانمم خودم من به کلانتری اطلاع دادم و درخواستم نوشتم میشه راهنماییم کنید که همیتوانم ازش شکایت کنم یعنی من با دو مدیر دیگر تصمیم به قطع انشعابات کردیم والله قبلشم بهشون اطلاع رسانی کردیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات دال بر فحاشی و مزاحمت از قبیل شهادت شهود می توانید شکایت مطرح کنید

درود
در صورت تخریب و امکان اثبات توهین و فحاشی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت تخریب ، توهین و فحاشی را مطرح نمایید .‌

از تمامی این اتهامات در یک شکوائیه تنظیم کنید

سلام، همراه با همسرتان از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت شکواییه افترا و تخریب با استناد به شهادت شهود اقدام نمایید.

با سلام بله اقدامات لازم را انجام دهید ولی بادقت

درود بر شما، چنانچه به همسرتان توهین شده، ایشان میتوانند اقدام به طرح شکایت علیه ایشان نمایند، لکن خود شما با میتوانید شکایتی به جرم تخریب و ایجاد مزاحمت علیه ایشان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید، البته برای اثبات تمام این ادعا، می‌بایست دلایل و شهود لازمه را داشته باشید تا بتوانید اقدامات مقتضی را به عمل آورید.

باعنایت به قانون تملک آپارتمان اگر انشعابات بصورت مشاعی است بدواباارسال اظهارنامه مطالبه نماییدسپس ازطریق اداره ثبت اقدام نمایید