مجازات از بین بردن آبرو و مختل کردن زندگی دیگری چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴,۳۹۷ #43204

مجازات فردی که درباره دوستی های گذشته خانمی افشاگری کرده و منجر به ریختن آبرو و مختل شدن زندگی متاهلی وی می شود چیست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه عاجز از اثبات مراتب باشد محکوم به تهمت و افترا می باشد در صورتی هم که ادعای ایشان درست بوده باشد می توان علیه ایشان بعنوان هتک حیثیت اقامه دعوا کرد البته طرح هر گونه ادعایی منوط به ارائه ادله است

بااحترام
اگر بتوانید اثبات نمایید محکوم حتی چه بسا به حبس خواهند شد

باسلام
در قانون اساسی و شرع مقدس اسلام تاکید بر حفظ آبروی اشخاص در هر قوم و قبیله و نژادی گردیده لذا اگر دلایلی دال بر نقض حقوق شهروندی دارید می توانید طرح دعوی نمایید.

درود
متاسفانه افشای اسرار توسط اشخاص عادی جرم نیست. می توانید به جرم مزاحمت یا اگر افترا بوده به جرم افترا شکایت کنید.

میتوانید اعاده حیثیت و هتک حرمت را بوسیله شکواییه کیفری پیگیری نمایید شهادت شهود و ادله و مدارک لازم در اثبات اتهام مهم میباشند.درصورت اثبات حبس و شلاق در انتظار متهم خواهد بود.

با احترام اگر بتوانید چند جرم را اثبات نماید حتی حبس نیز دارد

سلام
عمل ارتکابی جرم بوده و از مصادیق هتک حرمت و حیثیت افراد است. میتوانید داوای کیفری اعاده حیثیت مطرح کنید. که در صورت اثبات مجازات حبس و یا شلاق در پی دارد