با طلاق توافقی پاک کردن نام همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۷ #43192425

سلام خسته نباشید من دو سال پیش عقد کردم و الان یک سال و خورده ای هست که با همسرم در حال دادگاه رفتن و قهر هستیم و الان تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم پیش پزشک متخصص رفتم برای معاینه بهم گفت که بکارتم کامل از بین نرفته میخواستم بدونم الان توی نامه پزشک قانونی دوشیزه اعلام میشه یا خیر؟
ممنونم از راهنمایتون

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت باکره بودن بله حذف میشود.

با سلام چنانچه رابطه زناشویی در حد دخول انجام نشده باشد و پزشکی قانونی تایید کند نام زوجین ازشناسنامه یکدیگر محو می شود ولی اگر پرده بکارت ارتجاعی باشد و دخول انجام شده باشد چنین خانمی دیگر دوشیزه نیست و نام زوج فقط در صورت ازدواج با مرد دیگر محو می شود

با سلام
برای معاینه دقیق دادگاه شما را به پزشکی قانونی معرفی میکند و میبایست در پزشکی قانونی معاینه شوید
نظر پزشک متخصص برای دادگاه ملاک نیست