می خواهم سن خود را کم کنم

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶,۴۰۶ #4318

با عرض پوزش من تقاضای تغییر سن خود را دارم(کم کردن سن خود) ضمن اینکه در منزل به دنیا آمدم و گواهی بیمارستان ندارم خواهش میکنم بهم بگید چطور اقدام کنم؟ از کجا اقدام کنم؟
با تشکر
شاد باشید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر سن باید واقعی و با دلیل باشد.

با سلام ، از انجایی که تغییر تاریخ تولد آثار حقوقی خاصی دارد لذا صرفا با ارائه ادله ی لازم و با تایید در کمیسیون های پزشکی امکان پذیر می باشد‌.
بدوا به اداره ثبت احوال سپس دادخواست تقدیم نمایید

با سلام اثبات این که سن واقعی کمتر از سن شناسنامه ای است امری دشوار است در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است.

سلام با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان چنین اقدامی را ندارید و در صورت طرح دعوا پرونده شما بلانتیجه خواهد بود

سلام امکان تغییر سن وجود دارد منتها باید وکیل بگیرید

برابر ماده واحده " قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها " مصوب سال ۱۳۶۷، از تاریخ تصویب قانون مذکور تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع می باشد . بنابراین اصل بر این است که امکان تغییر سن شناسنامه افراد وجود ندارد . اما برخی از افراد در صورتی که بتوانند با ارائه دلایل کافی تفاوت سن شناسنامه با سن واقعی شان را ثابت کنند ، کم کردن سن شناسنامه یا زیاد کردن آن ممکن است . هر فرد تنها یک بار در طول عمر خود می تواند اقدام به تغییر سن شناسنامه اش کند .
الف ) تغییر سن شناسنامه در صورتی که تفاوت سن شناسنامه و سن واقعی بیش از ۵ سال باشد : بررسی موضوع در کمیسیون تشخیص سن
ب ) تغییر سن شناسنامه در صورتی که تفاوت سن شناسنامه و سن واقعی کمتر از ۵ سال باشد:رسیدگی به این موضوع در صلاحیت دادگاه حقوقی محل سکونت متقاضی است
همچنین دلایلی مثل استشهاد نامه ، برگه ولادت، ارجاع به پزشکی قانونی و ... بعنوان دلیل مورد استفاده قرار می گیرد

دلیل محکمه پسندی اظهار نداشتید . درصورت اقدام دادخواست شما رد میشود .