آیا صلح عمری به صورت شفاهی قابل قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۰۳ #43151218

با سلام
پدر بنده کل اموالش رو به مادرم داده در زمان حیات ولی به صورت شفاهی صلح کرده و کل ورثه شاهد بودند
حالا برای انحصار و ورثه صلح عمری که پدرم کرده است آیا قابل قبول است که از مالیات بر ارث معاف بشه این دارایی هایی که به مادرم می‌رسد؟
لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم

مشاوره حقوقی صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کل ورثه تایید کنند مشکلی نیست

سلام بله امکان پذیر است

سلام . مادرتان باید علیه همه ورثه طرح دعوی کند و مالکیت خود نسبت به ماترک را به اثبات برساند . موضوع خواسته اثبات وقوع عقد صلح و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی می باشد .

با سلام اثبات وقوع عقد شفاهی در برابر سند مالکیت رسمی امری بسیار دشوار ولی ممکن است. عقد صلح لازم نیست مکتوب باشد بلکه کتابت ابزار بیان و ثبت اراده است چنانچه شواهدی قوی بر چنین صلحی داشته باشید بایستی انرا در مقام انکار طرف مدعی، در مرجع قضایی اثبات نمایید.