ضرورتی برای پاسخ به اظهارنامه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۰ #43130621

سلام.
شهریور ماه حکم محکومیت ذوجه الزام به تمکین با تهیه مسکن مستقل و اثاث البیت به صورت قطعی صادر شد. از ان زمان هیچ اقدامی جهت مراجعه به منزل مشترک انجام نداده است.بنده اقدام به دادخواست تجویز ازدواج مجدد کردم.ایشان با علم اینکه بنده در ماموریت هستم اقدام به استرداد جهیزیه با دستور فک قفل نموده. و بعد از استرداد جهیزیه اظهارنامه فرستاده که مثلا فلان تاریخ آمدم نبودید صورتجلسه استرداد جهیزیه را هم ضمیمه کرده. و گفتن منزل مشترک و لوازم تهیه کنید و اعلام کنید در صورتی که همه اینها مهیا میباشد ایا ضرورتی برای پاسخ به اظهارنامه وجود دارد؟.درضمن علاوه براین اقداماتی که علیه بنده انجام دادن ۱ دادخواست طلاق به درخواست ذوجه در دیوان عالی کشور رد شده. ۲ مهریه خود را مطالبه کردن ۳ نفقه را مطالبه کردن ۴ جهیزیه را بردن ۵ جهت بازگشت به منزل بعد از محکومیت هیچ اقدامی نکردن. با این توضیحات میخواستم نتیجه دادگاه تجویز ازدواج مجدد را بدانم. ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
الزامی برای پاسخ به اظهارنامه وجود ندارد .
مهریه باید پرداخت گردد
در صورت عدم تمکین مستحق نفقه نخواهند بود
در صورت عدم تمکین ، حکم به تجدیدفراش صادر خواهد شد .

سلام
اصولا پاسخ به اظهارنامه اختیاریست
در خصوص نفقه باعدم تمکین محلی از اعراب ندارد و مهریه باید پرداخت گردد

درود
اگر ایشان پس از محکومیت مراجعه کرده باشند یا تمکین را منوط به تهیه مسکن و لوازم آن کرده باشند ناشزه نیستند.

سوال تکراریست و قبلا پاسخ داده شده....صورتجلسه حضور ایشون در منزل برای بردن جهیزیه نمیتونه دلیلی برا تمکین باشه،نفقه تعلق نمیگیرد با عدم تمکین پس از حکم دادگاه،مهریه بر عهده زوج هست و در صورت مطالبه زوجه باید پرداخت شود و در صورت استنکاف ایشان از تمکین و ناشزه شدن میتوانید تقاضای اذن ب ازدواج مجدد ب دادگاه دهید و با بررسی شرایط پذیرش آن منوط ب نظر دادگاه هست،ضمن در پاسخ ب اظهارنامه نیز مخیر هستید

با سلام وقت بخیر
جواب اظهار نامه اختیاری
درصورت حکم عدم تمکین و قطعی شدن مستحق نفقه نیست
درهرحال مهریه حق قانونی
برای اجازه ازدواج مجدد هم با توضیحاتی که دادید قاضی اذن دهد
پیشنهاد باتوجه به این اختلافات زیادی که به وجود آمده بین شما بهتراست توافقی جدا شوید

سلام، الزامی به پاسخ به اظهارنامه وجود ندارد، در صورت اعلام امادگی به تمکین شما حکم به تجویز مجدد داده نخواهد شد.

شما به اظهارنامه اسخ دهید اگرچه اختیاری است اما در پاسخ اظهارنامه اعلام نمایید که تمکین موقت تمکین نیست و این امدن شمادر زمان ماموریت بوده و فاقد اعتباراست. و منزل نیز آماده است. در هر صورت مهریه در ذمه شما و باید پرداخت شود.