آیا پرداخت وام زوجه اثبات نفقه محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۴ #43128896

سلام
برای وام ازدواج اقدام کردیم و زوجه به دلیل اینکه ضامن نداشت بنده یک ضامن از اقوام را معرفی کردم
وام را زوجه گرفت و در طول زندگی برای خودش جهیزیه خرید
و بخاطر اختلافاتی که پیش آمد زوجه استرداد جهیزیه کرد و از پرداخت اقساط وام هم خودداری کرد
بخاطریکه ضامن ها از طرف من بودند بنده مجبور به پرداخت اقساط وام ازدواج ایشان شدم

الان دادخواست نفقه داده، در صورتی که زیر یک سقف زندگی می کردیم
آیا می توانم فقط به فیش های پرداختی اقساط وام زوجه استناد کنم؟تا پرداخت نفقه از سمت من ثابت شود؟
البته زوجه قبول دار نیست و میگه وام را من خرج کردم در صورتی که خودش خرج کرد و هیچ مدرکی یا صورتحسابی هم نیست که زوجه خرج کرده است و اقساط را نمی پردازد

باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام این دوموضوع به هم مرتبط نمی باشند.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که موضوعات مطروحه ارتباطی به هم ندارند

با سلام . موضوع وام و نفقه با یکدیگر ارتباطی ندارد.

این دو‌مسله ارتباطی به یکدیگر ندارند

نفقه یعنی تامین هزینه زندگی زن که شامل خانه، اثاثیه، منزل، غذا، لباس، دارو و درمان بوده که از زمان عقد دائم برعهده شوهر است بنابراین پرداخت وام بانکی جزء نفقه محسوب نمی شود لکن می توانید با مستند به فیش های پرداختی دادخواست مطالبه وجه داده و فقط اقساط واریز شده خود را مطالبه نمایید.

بنام خدا،این دو موضوع مرتبط نیستند.

با سلام، شما مطالبه وجه کنید هرچند که ملزم به نفقه هستید