همسایه ها شاهد ماجرا بودند؛ ما چه زمانی شکایت کنیم بهتر است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۶ #43112810

باسلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم . برادر من بعد از اینکه متوجه خیانت نامزد خود میشود با او مشاجره تلفنی و پیامکی میکند و هر دو یکدیگر را تهدید میکنند . نامزد برادرم به خانه ی پدری ما آمده و جنجال میکند و به زور وارد خانه میشود و تهدید به آتش زدن خانه میکند. همسایه ها شاهد ماجرا بودند. سپس پیش دستی میکند و شکایت میکند.سوال من اینست که ما چه زمانی شکایت کنیم بهتر است؟ آیا صبر کنیم بعد از نتیجه شکایت او شکایت کنیم یا همزمان اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اکنون نیز شما می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

باسلام. باارائه دلایل اثباتی مثل گواهی گواهان باموضوع درگیری، تهدید وتوهین شکایت کنید

با سلام شما هم توو همین پرونده شکایت کنید تا توامان وبا هم به موضوع رسیدگی بشه

باسلام و درود شما هم پیگیری و شکایت نمایید.

سلام دوست گرامی .خیر منتظر نتیجه شکایت آنها نباشید شما هم شکایت خود را مطرح کنید .موفق باشید

با احترام فردا صبح شکایت نمایید

باسلام
شما می توانید با ارائه مستندات و شهود خود مبادرت به طرح شکایت بر علیه ایشان بعنوان ایجاد مزاحمت و تهدید نمائید.