ایجاد مزاحمت برای پارکینگ را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #43108423

با سلام
بنده در آپارتمان زندگی می کنم و در طبقه سوم هستم طبقه چهارمی ما جلوی درب پارکینگ پارک می کند و می گوید هر وقت خواستید زنگ بزنید تا ماشین را جابه جاکنم (زنگ درب و یا تلفن همراه) و معمولا صبح ساعت ۸ و ظهر ساعت ۲ تا ۴ و شب ۱۱ تا صبح ماشینش پارک هست بنده می توانم در صورت نیامدن ۱۱۰ شکایت کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصرفات ایشان مزاحم می باشد و می توانید با تماس با فوریتهای پلیسی وی ا از طریق تامین دلیل و طرح دعوا تقاضای صدور رای مبنی بر منع تصرفات بعدی را بخوهید

باسلام
سوال شما واضح نیست.
اما با فرض اینکه حیاط یا محل پارک خودرو بصورت مشاع باشد و ایشان در جلوی درب ورودی پارک نموده باشند،این اقدام ممانعت از حق محسوب میشود و قابلیت پیگیری در شورای حل اختلاف و در مرحله ی بعد دادگاه عمومی واقع در محل و شهرتان است
مگر اینکه همه ی مشاعین در پارک کردن ایشان رضایت داده باشید.
پس اگر نارضایتی وجود دارد ،به ایشان اعلام نمایید و اگر مراعات ننمود ،پروسه ی دادرسی فوق الذکر را انجام دهید.