میتواند زیر توافق بزند و نفقه فرزندان که شامل اجاره مسکن و تحصیل و خورد و خوراک هست را کمتر از مبلغ توافق بریزد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #43083932

ایا بعد از طلاق توافقی که پدر توافق نمود ماهیانه مبلغ یک میلیون و پانصد به حساب مادر فرزند واریز نماید و ابتدای هر سال باید ۲۰ درصد به مبلغ فوق اضافه نماید و حضانت فرزندان هم به مادر داده باشد و حقوق پدر که جانباز ۷۰ درصد میباشد هشت میلیون تومان هست میتواند زیر توافق بزند و نفقه فرزندان که شامل اجاره مسکن و تحصیل و خورد و خوراک هست را کمتر از مبلغ توافق بریزد یا بیست درصد اضافه را که ذکر شده را اضافه نکند

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه باید به میزانی قانون تعیین کرده به زن و فرزند پرداخت گردد و شامل مواردی می شود که عرف و قانون ان را در نظر گرفته

با سلام
نفقه باید به مقدار نیاز اطفال داده شد و مربوط به نظم عمومی است و اعمال توافق خصوصی در مورد آن محل تامل است.