چطور با شرایط زیر حضانت بچه هامو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۱ #43076653

همسرم هم جنس گران ادامه زندگی واقعا دشوار شده دو فرزند دارم
میخاستم بدونم چطور پیتوونم هم جنس گرا بودن رو ثابت کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. شما باید اثبات کنید

کسی که موضوع را ادعا می کند بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است لذا باید موضوع از طریق شما اثبات شود که در این صورت می توانید حضانت را از ایشان سلب و ساقط نمایید

سلام و درود، این اتهام باید براساس دلایل ‌معتبر اثبات گردد که عواقب کیفری ‌خواهد داشت، و در صورت عدم اثبات موجب قذف برای شماست؛ بنابراین توصیه می گردد ریسک نکرده و در مورد حضانت راهکارهای قانونی‌ مناسب را پیگیر باشید؛ آرزوی بهروزی.

درود بر شما، اثبات این امر با شماست، لکن چنانچه این مساله اثبات شود و موجب عسروحرج شما نیز باشد، می‌توانید ضمن دادخواست طلاق، در خصوص حضانت نیز اقدام کنید.

اثبات این امر بسیار دشوار است که این هم برعهده شماست که با شواهد و قرائن میتوانید به دادگاه ثابت کنید.البته من نمیدانم همجنس گرایی همسر شما چه ربطی به حضانت او دارد.

اثبات این اتهام بسیار سخت می باشد، مگر اینکه با طرح شکایت و با ادله شرعی حکم مجازات ایشان را بگیرید یا اینکه خودشان مقر باشند .

همجنس گرایی نمی تواند دلیل قانع کننده ای برای سلب حضانت باشد با این حال اگر موجب عسر و حرج شما شود در صورت تشخیص دادگاه میتوانید طلاق بگیرید حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هست و پس از آن ب پدر داده میشود مگر اینکه دلیل قانونی برای سلب حضانت از پدر وجود داشته باشد