برای پرونده چه اقدامی لازمه انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۸ #43068232

سلام بنده مادر و پدر ایرانی هستند ولی پدرم زمان قدیم به خاطر که در زمان شاه به سربازی نره شناسنامه رو فوتی زده الان خواهر و برادرام ومن شناسنامه نداریم اقدام برای شناسنامه هم کردیم که آزمایش دی ان ای گرفتند الان پرندتون رفته پلیس امنیت ملی چکار باید بکنم که بتونم زودتر جواب بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برشما برای تسریع دراین کار باید حضورا مراجعه و موضوع را از ارگان ذیربط پیگیری نمائید

می توانید موضوع را حضوری پیگیری نمایید

بادرودوسلام حضوری مراجعه و اقدام نمایید.

باسلام ودرود روال قانونی باید طی بشود ولیکن حضورا به ان مرجع بروید

با سلام،بهتر است حضورا پیگیری کنید.

با سلام حضوری بهترین کار است پیگیری نمایید

بایستی حضورا پیگیری نمایید