آیا من حتی با داشتن مدرک تحصیلی قانونی مجرم محسوب میشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۴ #43064812

باسلام
من ۸سال پیش مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی خودم رو با معدل ۱۵ از مدرسه دولتی و به صورت قانونی دریافت کردم و همون سال اقدام به پذیرش مدرک لیسانس از خارج از کشور کردم
مدارکم کاملا قانونی توسط دارلترجمه ترجمه شد و به سفارت تحویل داده شد.
در طول پروسه انجام پذیرش مطلع شدم که شرط معدل بالای ۱۶ برای ارزشیابی مدرک پس از فارغ‌التحصیل توسط وزارت بهداشت لازم است و به من موسسه‌ای رو معرفی کردن که به صورت قانونی میتوانید برای ارتقا معدل خود اقدام کنید
منم به موسسه مراجعه کردم و بعد از در اختیار گذاشتن مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی خودم به من اطمینان دادند که به صورت کاملا قانونی و با تایید آموزش و پرورش به شما مدرک ارتقا معدل میدهیم
پس از پرداخت هزینه مدرک ارتقا به معدل ۱۸ رو برای من صادر کردن و پشت مدرک مهر تایید صلاحیت مهر آموزش و پرورش منطقه ۳ تهران همراه با نام فرد تایید کننده دادن
حالا بعد از ۸ سال که مدارکم را برای ارزشیابی مدرک لیسانس خود در سامانه وزرات بهداشت آپلود کردم استعلام گرفتن و بعد از مراجعه به اموزش و پرورش اعلام کردن که هیچ سابقه‌ای برای من در اون منطقه نیست
و موسسه کلاهبردی بوده و بدون هیچ مجوزی
در حالی که بدون هیچ اطلاعی از جعلی بودن مدرک اقدام به اپلود اون در سامانه کردم؟؟
لازم به ذکر است که هیچ استفاده‌ای از مدرک نشده و حتی پذیرش مدرک کارشناسی با مدرک اصلی و قانونی بود

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از مدرک ظاهرا استفاده کردید و آن را در سامانه آپلود کردید و به آن استناد نمودید، اینکه بیان می فرمائید هیچ استفاده ای نکرده ام، جای سوال دارد، به چه علت می گویید استفاده نکرده اید، آیا به هیچ طریقی در هیچ مرجعی به آن استناد ننموده اید؟ حتی یکبار هم در یک مرجه ولو اینترنتی نشان بدهید این استفاده محقق شده است.
به هر حال، موسسات خصوصی معمولا جعل انجام می دهند.
شما باید این را اعلام کنید که از جعلی بودن مطلع نبودید و شخص متعارف هم به موسسه مراجعه می کند و مسئولیت با موسسه است و موسسه را معرفی کنید و قرارداد خود را با آن موسسه ارائه دهید.

با سلام در خصوص جرم جعل باید ضرر به شخصی اعم از حقوقی و حقیقی وارد شده باشد

با سلام
صرفا در صورت استفاده از این سند ( جعلی ) شما محکوم به جرم استفاده از سند مجعول خواهید شد و تا زمانیکه از این سند استفاده ای نکردید برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد

اولین و مهمترین رکن برای اثبات جرم داشتن سوءنیت است . بدیهی است در صورتیکه بتوانید موضوع عدم اطلاع خود از جعلی بودن معدلتان را برای دادگاه ثابت نمایید اتهامی از حیث جعل متوجه شما نخواهد بود لیکن به دلیل ارائه مدرک جعلی ممکن است به اتهام استفاده از سند مجعول محکومیتی شامل حال شما بشود .

با توجه به اینکه از مدرک فوق هیچگونه استفاده ای نکرده آید مرتکب جرم نشدید