اگر یک نفر رو با یک ‌بطری الکل بگیرند براش سابقه کیفری ثبت شده حساب میشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۶ #43060666

اصلا جزاش چیه؟ یا اصلا دستگیر میشه یا نه. ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ سوال من رو بدید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شلاق و جریمه را حتما جزا خواهید داشت
اما در خصوص حبس بستگی به شهرستان محل شما دارد. در برخی شهرستانها رای بر حبس صادر نمی شود اما در برخی دیگر رای به شش ماه حبس نیز صادر می شود که در اینصورت سابقه کیفری محسوب می گردد.

ساخت، حمل ، نگهداری و یا استفاده از مشروبات الکی جرم محسوب شده و مجازات دارد .

حمل و نگهداری مشروبات الکلی جرم است، و حبس ، جزای نقدی و شلاق از مجازاتهای آن هست

به حبس و شلاق و جزای نقدی محکوم می شوید ولی سابقه کیفری برای شما نمی شود..

قابل مجازات اما محرومیت از حقوق اجتماعی را در پی ندارد

بله نگهداری و حمل مشروبات الکی جرم است و مجازات حبس،شلاق یا جزای نقدی دارد

سلام قانونا برای او باید مجازات شلاق ویاحبس لحاظ گردد واجرا گردد