درخواست تامین در دعوای واهی ماده ۱۰۹ در چه موقعی باید داده شود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۴ #43048218

سلام
اوقات بخیر و پیشاپیش بخاطر راهنمای های عالی اتون ممنون

۲. در پرونده های ""کیفری"" هم قابل اجراست یا فقط شامل پرونده های حقوقی میشود؟

۳.بابت شکایت از شهادت کذب، نزد مقامات رسمی... شامل شورا حل اختلاف و دادسرا و نزد دادیار یا بازپرس هم میشه؟؟

○○○ زیاد مطالعه کردم که بعضی از شما اساتید فرمودید؛ فقط باید در دادگاه باشه

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام امکان اقدام در دعاوی حقوقی وجود دارد.

 با سلام در دعاوی حقوقی می توانید اقدام نمایید،ولیکن در عرف قضایی امور کیفری اصولا وجود ندارد

با سلام
سوال اول : تامین دعوای واهی در کیفری نیز قانونا وجود دارد ولی عملا در رویه قضایی کاربری ندارد
سوال دوم : شهادت دروغ در دادگاه قطعا جرم هست و لی در دادسرا اختلاف وجود دارد که جرم حساب می شود یا نه
در شورا جرم نیست مگر اینکه مشمول افترا یا توهین باشد که در هر جا جرم می باشد

وقت بخیر امکان اقدام در دعاوی حقوقی وجود دارد.

سلام امکان اقدام در دعاوی حقوقی وجود دارد.

سلام.در خصوص دعاوی حقوقی می توانید اقدام نمایید...