بابت اینکه اثبات کنم همسرم نفقه ای به من نمی دهد چه اقامه دعوایی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #43047962

سلام من چه شکایتی بایدبکنم تابعداموقع دادخواست طلاق دادنم،بتونم ثابت کنم که همسرم الان نزدیک به یک سال هست که بهم نفقه ای نداده؟البته الان خونه پدرم هستم ومیخوام بعداینکه نظرقطعی دادگاه تجدیدنظر درموردپرونده نفقم اومد واگه همسرم تمکین خواست حتی برم خونش وبعدازاون اقدام به طلاق بکنم ولی الان میخوام یه حکمی دستم باشه. تابعداازش استفاده کنم لطفاکامل منوراهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست مطالبه نفقه معوقه یک سال گذشته خویش را مطرح نمایید و در صورت عدم پرداخت آن توسط شوهر هیچ تقاضای اجرا نموده و پس از آن برگ جلب زوج را دریافت نمایید

با درود فراوان
بایستی منتظر رای دادگاه باشید و پس از صدور رای به نفعتان نفقه را مطالبه نمایید .

چنانچه شما باکره هستید و یا در صورت باکره نبودن همسرتان شرایط تمکین را برای شما فراهم نکرده باشد نفقه به شما تعلق خواهد گرفت و می توانید دادخواست مطالبه نفقه داده و یا اینکه بابت ترک انفاق شکایت کیفری انجام دهید.