برادرم به دروغ ادعای هبه کردن ان ملک قبل از تاریخ مبایعه نامه کرده به استناد وجود دو شاهد، میخواستم ببینم همچین چیزی امکان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۶ #43046603

با سلام ملکی را از پدرم خریداری کرده ام و پول پرداخت کرده ام در بنگاه مبایعه نامه تنظیم شده و کد رهگیری هم گرفته شد از همان زمان همه اطلاع داشتن از این قرارداد،حال که پدر فوت شده برادرم به دروغ ادعای حبه کردن ان ملک قبل از تاریخ مبایعه نامه کرده به استناد وجود دو شاهد ( دو پسرش) میخواستم ببینم همچین چیزی امکان دارد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد هبه نیاز به عنصری به نام قبض مال مورد هبه دارد، یعنی اینکه مال باید به تصرف برادر شما درآمده باشد و همچنین نیاز به الزام سند رسمی وجود دارد.
مساله دیگرد اینکه فرزند نمی تواند به نفع پدرش شهادت دهد چون ذی نفع می باشد.