امور مربوط به قبر و سازمان بهشت زهرا را چگونه باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۴۱ #43030873

سلام خسته نباشید از کرمانشاه باهاتون دارم ارتباط برقرار میکنم خانمی هستم ۴۷ ساله در خصوص ارامگاه مزاحمتون شدم .من پدر بزرگم عمرشو حدود سی سال پیش کمی بیشتر به شما داد و از دنیا رفت و ایشون دفن کردیم در باغ فردوس .من گردنم ضایعه نخاعی شدید پیدا کردو رفتم تهران عمل جراحی کردم و وقتی برگشتم و طول درمانو تموم کردم رفتم سر خاک پدربزرگم چون مادرم خدا بیامرز بهم سفارش کرد که وقتی فوت کرد سرخاک ایشون برم . مادرمم جانباز موت الوفاس و شهید شده ولی خودم دنبال کاراش نرفتم برای گرفتن حکم شهادتش و سرطان خون گرفت وبه خاطر اصابت بمب خوشه ای و در گذشت .وقتی رفتم سر خاک پدربزرگم دیدم هیچ اثاری از قبر پدربزرگم نیست و همه فامیل شاهدن که اونجا قبرش بود .به هیئت و مسوولین اونجا مراجعه کردم گفتن اگه یه برگه استشهاد نامه از محل و مسجد محل بیارید که تایید کنند قبر پدربزرگتون اونجا بوده ما یه قبر دیگه به شما میدیم و ما اینکارو کردیم و حالا که نامه رو بردیم میگن که هیچ قبری تعلق نمیگیره و در واقع هر سی سال واسه یه قبر اجازه تخریبش رو داریم و اینکه اون پولی که شما پرداخت کردید حالت رهن قبره واسه سی سال اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که حقیقت داره این موضوع یا فقط خواستن منو دست به سر کنن و اینکه چه راهنمایی دارید که من بتونم یه قبر پس بگیرم که حداقل وقتی خودم فوت کردم اونجا دفن شم نه اینکه مثل الان یه خانمی رو روی قبر پدربزرگم گذاشته باشن ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به خود سازمان بهشت زهرا و یا تماس با شمارهای  (51633000) - (9 - 55201031) نسبت به انجام امورتان اقدام نمایید

سلام پس از گذشت سی سال از فوت شخص ، در همان محل متوفی دیگری دفن می شود به غیر از قبور شهدا که حق چنین کاری ندارند . ضمنا هر فرد می تواند در زمان حیاط برای خودش قبری بخرد تا اگر فوت کرد در همان قبر دفن شود .