صدور وثیقه به این مقدار برای قضیه پولشویی هست یا برای جرائم دیگرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۶ #42976575

با سلام و عرض ادب
ببخشید بنده مشکلی برایم پیش امده بنده دو سال قبل در یک گروه تلگرام معاند برخی توهین ها به مقدسات دین اسلام و مقام معظم رهبری و بنیان گذار جمهوری اسلامی انجام داده ام و سپس توبه نموده ام یک اتهامی هم دارم که پولشویی هست و بنده برای بزرگنمایی در همان گروه تلگرام گفته ام که ۵۰۰ میلیون تومان پولشویی کرده ام در صورتی که چنین چیزی واقعیت ندارد در تاریخ ۱۴ بهمن ۹۸ بازداشت شدم و یک ماه بازداشت موقت بودم الان به قید ۵۰۰ میلیون وثیقه ازاد هستم سنمم ۱۷ سال هست چند سوال داشتم اول اینکه صدور وثیقه به این مقدار (۵۰۰ میلیون) برای قضیه پولشویی هست یا برای جرائم دیگرم؟
دوم اینکه پرونده من در صلاحیت کدام دادگاه قرار خواهد گرفت و سوال اخرم اینکه با توجه به اینکه بنده در ان زمان پشیمان شده و توبه کرده احتمال دارد چه مجازاتی برای من در نظر گرفته شود ایا امکانش هست با جریمه نقدی پرونده بسته شود یا زندان خواهند داد؟؟؟

مشاوره حقوقی اختلاس
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قطعا ارتباطی به پولشویی ندارد

ارتباطی به پولشویی نداشته و دادگاه انقلاب صالح به رسیدگی است توبه شما باید اثبات شود و این امر تنها با اقناع قاضی ممکن می باشد

با سلام
قطعا ارتباطی به پولشویی ندارد. دادگاه انقلاب صالح به رسیدگی است توبه شما باید اثبات شود و این امر تنها با اقناع قاضی ممکن می باشد