چه کنم تا پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹۱ #42961832

شخصی تحت عنوان بازاریاب شرکت __________ از ما ۵ ملیون پول گرفت قرارداد و سفته امضا کرد و گفت ماهی ۴۰۰ سود میدم بعد که با شرکت _________تماس گرفتیم برای فسخ قرارداد گفتن این شخص مخالف قوانین ما عمل کرده و حسابش رو در این شرکت بستیم شما هم برید شکایت کنید ازش
میخاستم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
نسبت به مطالبه وجه سفته ها اقدام نمایید .

می تونید بر اساس سفته ها و قراردادی که بستید اقامه دعوا کنید

سلام فعالیت ایشان اگر در چهارچوب وظایف محوله شرکت بود به طرفیت شرکت شکایت کنید اگر خارج از اختیارات کاری کرد برعلیه او اقامه دعوی کنید

با سلام
می توانین بر روی سفته ها اقدام نماییدو دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با عرض سلام شما می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه سفته علیه بازاریاب اقدام نمایید.

سلام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه دادخواست مطالبه وجه سفته بر علیه ایشان طرح دعوا نمایید !

بر طرفیت بازاریاب اقامه دعوی برای مطالبه وجه سفته ها کنید