پرونده به علت عدم سازش به دادسرا ارجاع داده شده است، نتیجه به نظر شما چه می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۶ #42957092

با سلام
من و خانم ام یک اجاره نامه دستی ۵ ساله معتبر در املاک با مبلغ یک میلیون تومان ودیعه و ماهی ده هزار تومان منزل بصورت اجاره از مادر همسر ام که مالک می باشند اجاره کردیم، ایشان حدودا از ۲ ماه قبل مانع ورود من به منزل شدند که من شکایت کیفری ممانعت از حق زدم و شورای حل اختلاف رفتیم که بصورت شفاهی گفتند حق با شماست و باید به منزل برگردید اما پرونده به علت عدم سازش به دادسرا ارجاع داده شده است، نتیجه به نظر شما چه می شود؟ با سپاس از شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتی که کماکان مهلت اجاره باقی است و ایشان علیرغم این امر مانع حضور شما در منزل می شوند امکان صدور رای به نفع شما وجود دارد.

اگر اجاره نامه به نامشما باشد نتیجه مثبت می باشد

اگر اجاره نامه توسط و به نام شما تنظیم شده باشد احتمالا نتیجه به نفع شما خواهد بود

سلام و وقت بخیر‌
مشخص نکردید که اجاره نامه تنظیمی به نام فقط به نام خانمتون بوده است یا به نام هردو.اگر فقط به نام خانم تنظیم شده باشد،شکایت شما به نتیجه نمی رسد.اگر به نام هر دو نفر باشد،عمل ایشان مصداق قانونی جرم تصرف عدوانی و ممانعت از حق می باشد و بنظر می رسد با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست،در نهایت رای به نفع شما صادر شود‌.
موفق باشید

باسلام.اگر اجاره نامه بنام شما و یا بنام هردوتاتون باشد؛به نفع شما رای صادر خواهدشد. مگر اینکه در متن اجاره نامه خلاف اظهارات شما چیزی درج شده باشد.

سلام
ایشان حق ممانعت از ورود شما را ندارند و محکوم خواهند شد

با سلام
اینگونه که از سوال بر می آید اجاره نامه به نام هر دوی شماست چنانچه اینگون باشد و یا فقط بنام شما باشد نمی تواند مانع ورود شما بشود