میخواهم شرط بگذارم که هر ملکی همسرم تهیه کردند نیمی از آن به نام بنده باشد، آیا این امکان وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #42954953

سلام
بنده دو سال است که عقد کرده ام. بنابر دلایلی میخواهیم شروط ضمن عقدمان را افزایش دهیم. همسرم الان ملکی به نامشان نیست اما میخواهم شرط بگذارم که هر ملکی همسرم تهیه کردند نیمی از آن به نام بنده باشد. آیا این امکان وجود دارد؟ در صورت بلی به کجا باید مراجعه بکنیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت قبول همسرتان میتوانید در دفاتر اسناد سندی عادی در این خصوص به ثبت رسانید

نه نمیشه اولا شرط قوانین داره به نظر من مطابق با قانون مدنی اصل دهم معامله باید معلوم معین مشروع وغیر باشه چیزی که اصل وجود نداره به اسم همسرتان نیست چگونه میتونه چنین شرطی یاقراردادی نوشت اگر در آیند ملکی خریده باشد باید نصف آن به اسم شخص دیگر باشد مگر در مواردی که زن شما مالک باشد بخواهد نیمی یا کل اموال خودش را به شما وکالت بدهد وکالت شرایط خاص دارد .

در قالب شرط ضمن عقد ازدواج نمیتوانید چنین درخواست و شرطی را مطرح نمایید ولی در چارچوب اخذ تعهدنامه از همسرتان این امکان وجود دارد .

در خصوص اصل این شرط و اینکه آیا میتوان به سایر شروط اضافه کرد یا نه اختلاف نظر بسیار وجود دارد.
ولی می توانید در یک سند عادی ،با امضا شهود ذیل آن ،این اقدام را انجام دهید.