از منظر قانون قتلهای ناموسی چه تبعاتی را به همراه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #42952399

با سلام و سپاس
لطفا در مورد عقوبت کیفری خانواده هایی که مرتکب قتل های ناموسی می شوند بفرمایید؟

با سپاس

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هرحال در قتل عمد قاتل قصاص میشود .

سوال شما مبهم است
و دقیقا منظورتان را بیان نکردید
فقط باید عرض کنم خدمتتان که به استنادماده ۶۳۰ ( قانون مجازات اسلامی
شوهر، می تواند زن خود و مرد اجنبی را به­ هنگامی­که درحال ارتکاب زنا هستند، بکشد. بنابراین چنان چه شوهر، همسر خود و مرد اجنبی را در چنین حالتی به قتل برساند، از قصاص معاف می­‏شود. البته در مورد قتل زن، شرط معافیت از قصاص آن است که زن خود به ارتکاب زنا تمایل داشته باشد و تحت اکراه و اجبار قرار نگرفته باشد.

بنابر این تنها شوهر و با شروط ذکر شده چنین حقی دارد
حال سوال شما دقیقا همین بود؟

سلام - این قتل ها سبب از بین رفتن بنیان یک خانواده خواهند شد زیرا انسان بدون فکر کردن در یک لحظه حیات یک انسانی را خواهد گرفت/.