مزاحم تلفنی رو میشه پیدا کرد و ازش شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۵۵۶ #42949897

سلام یک آقایی با زن من پیامک میده و نمیذاره زن من زندگیشو بکنه چطوری شماره طرف پیدا کنم و ازش شکایت کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پس از طرح شکایت در یکی از دفاتر خدمات قضایی و ارائه شماره تلفن وی و تصویر پیامک ها می توانید اقدام کنید.حال ممکن است که دارنده و صاحب سیمکارت یکی نباشد که نیازمند اثبات مجرمیت و استعلامات می باشد.

باسلام
شما نمیتوان شکایت کنید بلکه همسرتان به جرم مزاحمت میتوانند از شماره ای که پیامک ارسال می کند شکایت کنند.

با سلام
شکایت کیفری مزاحمت تلفنی با در خواست استعلامات مربوط انجام بدید

باسلام شمامیتوانیدازصاحب شماره تلفن شکایت نمایید ودرصورتی که سیم کارت به اسم شخصی دیگرباشدوکسی که ایجادمزاحمت مینمایدشخص دیگری شماازصاحب سیم‌کارت شکایت نماییدتاحقیقت مشخص گردد که سیم کارت دست چه کسی بوده است .

شکایت مزاحمت طرح کرده واز دادگاه بخواهید مشخصات خط را استعلام کند وهمچنین از تمامی پیام ها اسکرین گرفته وچاپ کنید والصاق به دادخواست

با طرح شکایت و دستور مقام قضایی استعلام از اپراتور مخابراتی مربوطه ممکن خواهد بود.

با سلام و درود
ضمن مراجعه به دفاتر قضایی از شماره خاطی به لحاظ مزاحمت میتوانید از ایشان شاکی شوید
و با توجه به ارائه مستدات خود از دادگاه بخواهید که مشخصات وی را از شرکت های مخابراتی مربوطه استعلام و روند پرونده را پیگیری فرمایید
نکته اینکه دادگاه و یا شرکتهای مخابراتی استعلام را به شما اعلام نمیکند و فقط از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری میباشد
پیروز باشید