چگونه از تهمت دزدی که بهم زدن تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۰۷۸ #42938957

خسته نباشین
۱ سال پیش صاحب خونم بام درگیر شد و شکایت کردم در کلانتری بهم تهمت دزدی زد مامورین باهاش اشنا بودن تهدیدم‌ کردن رضایت بدم وگرنه بازداشت میشم منم رضایت ایشونم رضایت دادن رو پرونده دزدی فردای اون روز پشیمون شدم مجددا شکایت کردم از کلانتریم شکایت کردم ریس کلانتری پرونده رو مجددا راه اندازی کرد و الان پرونده در اجرای احکام و باید دیه بهم پرداخت کنه بخاطر اینکه بهش رضایت بدم همین صاحب خونه بهم دوباره تهمت دزدی زد بازم مامورین کلانتری باهاش دست به یکی شدن و ۲ نفر شاهد اورده که منو دیدن دزدی کردم ۶ صبح درصورتیکه از همسایه ها پرس جو کردم گفتم دزدی نشده و کسی چیزی نگفته ولی کسی از همسایه ها نمیان شاهدت بدن برای من ولی گفتن استشهاد محلی بشه شاهدت میدن الان پرونده تو دادسرای عمومی منم شاهد دارم قراره ببرم پیش قاضی راهنماییم کنید چگونه تبرئه بشم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر برائت است و او باید ادعای خویش را ثابت کند در این موارد مواجهه حضوری با حضور وکیل از جانب شما بهترین راه است

اثبات با مدعی است و جرح شهود مسمر ثمر می باشد با وکیل مطرح نمایید

البینه علی المدعی...
بار اثبات ادعا بردوش مدعیست و میبایست بواسطه ارائه شواهد و مستندات مدعای خود را اثبات کند،بگذارید ایشان دلیل و مدرک ارائه دهند
امکان جرح شهود برای شما وجود دارد،از وکیل کمک بگیرید در این موضوع و اگر دلیل و مدرک دیگری دارید یا شاهدی،ارائه دهید

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
۱-شهود ایشان را جرح نمایید
۲-با ادله ی موجود بتوانید اثبات نمایید که در ساعت مقرر در محل حضور نداشته اید
۳-همچنین بیان نمایید که شهود شما حاضر به تنظیم استشهادیه می باشند اما از حضور در دادگاه ممانعت می نمایند در این صورت صلاحدید قاضی ،شهود شما احضار خواهند شد

بااستناد به شهادت شهود درپیش قاضی و تحقیق محلی تبرئه خواهید شد

سلام، کسی علیه شما دعوایی مطرح کرده که ساعت فلان شما از فلان محل سرقت کردید و شاهد هم داره شما بایستی ابتدا اثبات کنی در آن ساعت در جای دیگری بودی و شاهد معرفی کنی بعد هم معمولا تو هر مکانی امروزه دوربین های مدار بسته هست اطراف محل رو نگاه کنید استناد کنید که از آن طریق ملاحظه بشه آیا ادعای اینا واقعا راست هست، گواهان و مدعی را دعوت به سوگند به کلام الله مجید کنید و یا خود شما قسم بخورید