خانمش میتواند از شهرستان به همسرش وکالتی بدهد برای فروش خودرو مورد نظر و ان را بصورت فکس ارسال کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #42938424

سلام علیکم

بنده قصد خرید خودرویی را دارم

مالک خودرو میگوید خودرو به نام همسرش میباشد، گفت قولنامه دستی بنویسیم و ۹۰ در صد مبلغ را به من تحویل بده و میبایست به شهرستان برود و وکالتا با اخذ کپی از مدارک بنده خودرو را بدون حضور من به نامم کند

که بنده نپذیرفتم چون غیر معقول هست

سؤال بنده اینکه خانمش میتواند از شهرستان به همسرش وکالتی بدهد برای فروش خودرو مورد نظر و ان را بصورت فکس یا.. ارسال کند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله چنین امری امکانپذیر است.

سلام و درود حضور وکیل الزامی نیست

بله می تواند اعطای وکالت کند لاکن باید اصل آن را پست کند چون بدون اصل وکالت انجام وکالت ممکن نیست

سلام
امکان چنین امری وجود دارد اما باید اصل وکالتنامه را رویت نمایید و نمیتوانید به استناد فکس اقدام به معامله کنی

با سلام برای اعطای وکالت محضری حضور شخص وکیل یعنی وکالت گیرنده ضروری نیست.

میتواند وکالت بدهد اما فکس چون کپی می باشد در ادارات مربوطه قابل استناد نیست و فقط می بایست اصل را تحویل شپا دهند