درخواست ماده ۴۷۷ باید به صورت حضوری باشه یا از طریق دفاتر خدمات قضایی هم میشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۱ #42934689

درخواست این ماده برای پرونده های حقوقیه یا کیفری؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از هر دو طریق میسر است ...

سلام .به دو صورت حقوقی وکیفری قابل اقدام است.

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی کیفری و حقوقی اقدام کنید

از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید ثبت کنید. در دعاوی حقوقی و کیفری هر دو.

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ازدوطریق حقوقی و کیفری اقدام نمایید.

سلام
در پرونده های حقوقی و کیفری امکان پذیره و باید از ططریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با درود برای هر دو مورد حقوقی و کیفری امکان پذیر است و از دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید