چگونه میتوانم از خودم دفاع کنم و مانع صدور دستور تخلیه شوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۶ #42930168

در طول سال گذشته از کارت دوستم برای واریز مبالغ اجاره استفاده کرده ام.
الان مالک گفته که با توجه به اینکه واریز کننده اجاره من نبودم میخواهد ادعا کند که من هیچ اجاره ای پرداخت نکرده ام و دستور تخلیه بگیرد.
وقتی به او گفتم چگونه ممکن است یک شخص سوم ماهانه عدد ثابتی را واریز کند، گفت که این اشتباه شخص سوم بوده و مبالغ را به ایشان باز خواهد گرداند و در هر حال به قاضی مطرح خواهد کرد که مستاجر هیچ اجاره ای به موجر اجاره پرداخت نکرده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق شهادت دوستتان و پرینت تراکنش و زمان بندی واریزی ها
و اشاره به قرارداد قابلیت استناد است

سلام اینکه اجاره توسط ثالث پرداخت شده است نمیتواند دلیلی دال بر محق بودن موجر و اجابت دعوی ایشان باشد چرا که در قانون حتی پر داخت دین از جانب غیر مدیون را جایز دانسته و دائن نمیتواند پرداخت دین را از جانب غیرمدیون دلیلی بر مدیون بودن شما بداند و ادعای ایشان با تایید دوستتان مبنی بر پرداخت اجاره بها توسط کارت ایشان محکوم به رد است و توجهی نمیگردد

اثبات اینکه واریزی از کارت دوستتان بخاطر چیز دیگری بوده برعهده موجر است و شما میتوانید با شهادت ایشان ادعای موجر را رد نمایید.

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه انجام تعهد ترسی ثالث بوده(دوسته شما )با استناد به ادله اثبات دعوی شهادت شهود این موضوع ثابت میشود که ابلاغ واریزی توسط دوسته شما، بابت پرداخت اجاره بها بوده است.

باسلام
دوستان بهترین گواه برای شما هست

با درود به تمام مستندات از جمله شهادت شهود استناد کنید

می توانید به شهادت شهود استناد نمایید