اگر ثابت شود که ۱۵ ماه شوهرم هیچ نفقه ای نه به صورت نقد و نه به صورت کارت به کارت پرداخت نکرده،آیا برای من حق طلاق ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۶ #42929254

سلام
من دادخواست نفقه دادم برای شورای حل اختلاف،اگر ثابت شود که ۱۵ ماه بعد از ازدواج شوهرم هیچ نفقه ای نه به صورت نقد و نه به صورت کارت به کارت نداده است،
آیا میتوانم تقاضای طلاق دهم؟ (با توجه به شرط عقدنامه که ۶ ماه نفقه ندهد زن میتواند تقاضای طلاق کند)

سوال دوم اینکه در جلسه ای که کارشناس در شورا سوال میپرسد آیا به صورت جداگانه از من و شوهرم میپرسد؟
یا هر سه در اتاق هستیم؟
به این دلیل که شوهرم همیشه دروغ میگوید و من میخواهم به طور کامل توضیح دهم برایشان که هیچ پولی نداده است.
و سوال سوم اینکه اگر بعد از عروسی که مدت زندگی زیر یک سقف ۷ ماه بوده و نفقه را در حد یکی دوماه را فقط داده است آیا میتوانم برا آن ماه هایی که نداده تقاضای نفقه کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید تقاضای طلاق نمایید
از هر دو شما و در حضورتان سوال میپرسند

سلام در صورت پرداخت نکردن نفقه به مدت شش ماه که از موارد عسر و حرج محسوب می‌شود که به زوجه حق طلاق میدهد البته با اثبات آن. شما ضمن لایحه ای درخواست صحبت به صورت جداگانه با کارشناس را مطرح کنید کارشناس میزان نفقه شما را مشخص می کند و ادعاهای زوج مبنی بر پرداخت نفقه باید با دلیل اثبات گردد.

با سلام
۱-بله میتوانید تقاضای طلاق نمایید
۲-جلسات شورا مستقیم حضوری است و شما میتوانید دفاعیات خود را بیان کنید
۳-بله میتوانید نسبت به نفقه گذشته نیز اقدام نمایید

زمانی طلاق به لحاظ عدم پرداخت نفقه محقق میشود که شوهر محکوم گردد ودرمرحله اجرای حکم همچنان نفقه را نپردازد .

کارشناس فقط مبلغ نفقه راتعیین میکند دروغ های شوهر هیچ نقشی ندارد و جای نگرانی نیست

با احترام پاسخ همکار ارجمند جناب آقای دکتر رستمی کامل و مکفی است. جلسه رسیدگی در شورا ترافعی و حضوری و در مواجهه مستقیم با طرف دعوی است شما حق دفاع و رد ادعاهای طرف مقابل خود را دارید.

آیا میتوانم تقاضای طلاق دهم؟ (با توجه به شرط عقدنامه که ۶ ماه نفقه ندهد زن میتواند تقاضای طلاق کند)
بله با شش ماه عدم پرداخت نفقه هم می توانید چه برسد به شش ماه
سوال دوم اینکه در جلسه ای که کارشناس در شورا سوال میپرسد آیا به صورت جداگانه از من و شوهرم میپرسد؟
یا هر سه در اتاق هستیم؟
می توانید درخواست کنید به صورت تنهایی صحبت کنید ویا بهتر است لایحه ای متقن بدهید و بهتر است از وکیلی در این خصوص کمک بگیرید تا بهتر راهنمایی اتان کند تا پیروز شوید
به این دلیل که شوهرم همیشه دروغ میگوید و من میخواهم به طور کامل توضیح دهم برایشان که هیچ پولی نداده است.
و سوال سوم اینکه اگر بعد از عروسی که مدت زندگی زیر یک سقف ۷ ماه بوده و نفقه را در حد یکی دوماه را فقط داده است آیا میتوانم برا آن ماه هایی که نداده تقاضای نفقه کنم؟
بله می توانید
اما باید به هر نحوی که می توانید اثبات کنید نفقه دریافت نکرده اید
موفق باشید