اگر اجرای احکام حکم اعسار را قبول نکند و به همان پرونده ای که زوجه با عنوان مطالبه یکجای مهریه آورده است استناد کند؛ چه اقداماتی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۰۲ #42927080

سلام
زوجه اولین بار اقدام به طرح دعوی با عنوان مطالبه یکجای مهریه نمود که اینجانب هم دادخواست اعسار دادم و در همان شعبه طی پرونده ای جداگانه رسیدگی و دادخواست اعسارم پذیرفته و به قطعیت رسید.
زوجه ۱۰ ماه هیچ اقدامی برای اجرایی نمودن مهریه با توجه به حکم اعسار صادره انجام نداد و پرونده اعسار من هم بایگانی شد.
فی الحال دوباره قصد مطالبه مهریه نموده و به جای اینکه پرونده ای را که در آن اعسار من پذیرفته شده و حکم تقسیط برایم صادر شده را به اجرای احکام ببرد، پرونده دعوی اول ( پرونده مطالبه یکجای مهریه ) را به اجرای احکام برده است و من هم دادنامه اعسار خویش را همراه توضیحاتی برای اجرای احکام ارسال کردم.
با این توصیفات و گذشت ۱۰ ماه از قطعیت حکم اعسار امکان ابطال و یا رد دادخواست اعسار اینجانب از سوی قاضی اجرای احکام با این استدلال که زمان زیادی از قطعیت حکم اعسار گذشته است وجود دارد؟
ممنون از دوستان پاسخگو

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اجرای احکام ملزم به اجرای رای دادگاه می باشد.

اگر حکم اعسار قطعی شد لازم الاجراست

درود
مجدد می توانید دادخواست اعسار بدهید.

اجرای احکام موظف به اجرای رای دادگاه می باشد

با درود اجرای احکام مربوطه ملزم به اجرای رای صادره است.

خیر اعسار شما قطعی شده و بر مبنای همان رای باید مهریه را پرداخت کنید.

با سلام .اجرای احکام باید رای دادگاه را اجرا کند مگر زوجه ثابت کند شما تمکن یا توان مالی پیدا کردید