زمان ارسال احضاریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۳ #42913405

سلام
من عکس یک دختری و از یه کانال تو برنامه روبیکا برداشتم و برای جمع کردن فالور پست کردم الان فهمیدم از من شکایت شده تو شکایت نامه ای که به من عکسشو فرستادن نوشته بود زمان اجرای جرم۹۹/۹/۳۰ بعد تا الان این احضاریه نیومده برام میخوام بدونم ایا شکایتو پس گرفتن که تا الان احضاریه نیومده یا چن روز دیگه میاد چون من یه پسر ۱۶ساله ام خیلی استرس دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دلایل در پرونده کافی باشد احضارنامه ارسال می شود.

با سلام
اگر شکوائیه از مرجعی غیر از دادسرا یا سامانه ثنا ابلاغ شده در حقیقت این شکوائیه ساختگی بوده است برای اطمینان از صحت یا سقم امر از طریق خدمات قضایی و سامانه ثنا اقدام بفرمایید

با درود واقعیت امر مطابق آنچه در سوال آمده است نمی‌توان اظهارنظر دقیق کرد باید به سامانه ثنا خویش مراجعه کنید گ ابلاغیه ها را مشاهده کنید اگر ابلاغی نیست حضوری به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید

سلام تنها راه شما پیگیری از خود دادگستری و همچنین از طریق سامانه ثنا می باشدو نمی توان چیزی اظهار نظر نمود بهتر است از این دو طریق پیگیری نمایید موفق و پیروز باشید

جهت اطلاع دقیق از موضوع شکایت علیه شما به دفترخدمات قضایی مراجعه و درخواست برگ ثنا کن

بنام خدا،طبق قانون ایین دادرسی در امور کیفری اگر دلایل شاکی قوی نباشد متهم احضار نمیشود، احتمال دارد که احضاریه ای برای شما ارسال نشود و پرونده در مرحله دادسرا مختومه و قرار منع تعقیب صادر شود.

با سلام، می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به ثبت‌نام در سامانه ثنا نمایید، تا ابلاغیه و احضاریه لازم از آن طریق به شما ارسال شود.