پیش خریدآپارتمان به صورت مبایعه نامه املاک خریدم، تکلیف بنده با توجه به توضیحات زیر چه می‌شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #42910056

آپارتمان نیمه کاره رها کرده و بقیه واحداشو تحویل داده ولی واحد آپارتمان منو چون من در ارزانی خریدم به خاطر همون دنبال راهی هست که آپارتمانو از چنگم دربیاره و الان زنگ زده میگه تو باید افراز کنی تا بتونی خونه رو قانونی تحویل بگیری،
نکته.
عرصه زمین از موقوفات استان قدس هست و با همون سنداجاره موقوفه پروانه ساختمان گرفته و ۶ طبقه پروانه گرفته و ۲طبقه دیگر هم خلاف ساخته حالا طبقه واحد من طبقه فوقانی رمپ هست بصورت مبایعه نامه خرید و فروش میشه و از سند عرصه یک سهم وکالت میخوره. حالا بنده به چه صورت تحویل میتونم بگیرم و
آیا این حرفی که میگه باید افراز کنی بعد بتونی تحویل بگیری درسته؟
بنده الان استرس دارم که تکلیف واحد نیمه کاره من که بصورت سفت کاری داخلش رها کرده چی میشه... طرف واحدهای دیگشو چون به نرخ خوب فروخته تکمیل کرده و تحویل داده ولی واحد منو نیمه کاره ول کرده وتحویل نمیده ومن مجبورم شکایت کنم.... حالا باتوجه به اینکه عرصه ملک اینطوریه ویک سهم از عرصه فقط وکالت میخوره و اعیان هم بصورت قولنامه واگذار میشه و حالا حکم دادگاه به کجا میرسه... درضمن تفکیک و پایانکار چون خلافی داره نمیتونه بگیره چون من واقف بودم که قولنامه ای خرید و فروش میشه واون منطقه همینطوری خریدو فروش میشه... منظور از اینکه میگه باید افراز کنی یعنی چه وقتی وکالتش بخوره و مبایعه نامه هم دارم واقعا این چه صیغه‌ای هست که میگه باید افراز کنی تاسند بخوره بعد بتونی قانونی تحویل بگیری....

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قولنامه ضرب الاجل برای تحویل مورد معامله باشد و خسارت تاخیر در تحویل باشد میتوانید دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نمایید،
اگر واحد شما در مبایعه نامه مشخص شده باشد میتوانید دادخواست تحویل مبیع نمایید.
اگر واحد خریداری شده مشخص نشده باشد میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نمایید . مشکل خلافی و عدم پایانکار ارتباطی به شما نداشته و مسئولیت آن به عهده سازنده است