شخص از تحویل فایلهای خام مراسم خودداری میکنه، چجوری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱,۴۵۹ #42905676

سلام
بنده حدود ۶ ماه پیش از فیلمبرداری رو برای فیلم و عکس مراسم عروسیم آوردم ولی الان این شخص از تحویل فایلهای خام مراسم خوداری میکنه .
چجوری و تحت چه عنوانی و از کجا پیگیر باشم
لطفا راهنماییم کنید .
ممنون

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق اتحادیه میتوان اقدام کرد و همچنین الزام به تحویل فیلم ها با دادخواست حقوقی چون در هر صورت دلیلی بر وجود فیلم شخصی شما نزد آنها نیست

درود بر شما
بستگی به قرارداد تنظیمی بین شما دارد در صورت نبود قراردادبه عرف کاری صنف در اتحادیه رجوع نمایید . در صورتی که در قرارداد مکلف به تحویل فیلم خام بودند الزام به ایفای تعهدقراردادیشان را از دادگاه بخواهید .

اظهار نامه برای الزام به تحویل فیلم های شخصی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

سلام
ساده ترین راه این است که به اتحادیه مراجعه و در صورت غیر قانونی بودن عملشان راهنمایی خواهند کرد .

با سلام و ادب
ابتدا از اتحادیه پیگیری نمایید.در صورتی که نتیجه ای حاصل نشد.از طریق خدمات قضایی دادخواست ایفای تعهد مطرح کنید

با درود مجدد..
در اینخصوص طبق جوابیه قبلی اینجانب و سایر همکاران گرامی این سایت، بهتر است ابتـدا از طریق اتحادیه صنف عکاسان، موضوع را مطرح و کمک بگیرید و در صورت عدم حصول نتـیجه، می توانید مراتب را یا به تعزیرات حکومتی گزارش نمـوده و یا دادخواست الزام به ایفاء تعهد بطرفیت مشارالیه جهت رسـیدکی در دادگاه مطرح نمایید..
موفق باشـید..

با سلام به اتحادیه مربوط به صنف ایشان مراجعه نمایید و در صورت نیاز دادخواست الزام به ایفای تعهد ارائه دهید.