اگر من هر مقدار پول که برداشتم به حسابشون واریز کنم و ازشون بابتش رسید بگیرم بعدا نمیتونه مدعی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #42898302

من از یکی دوستام مقداری پول قرض گرفتم که البته ایشون رمز دوم کارتش در اختیار من گذاشت و کارهام باهاش انجام دادم الان اختلافی بینمون پیش امده .اگر من هر مقدار پول که برداشتم به حسابشون واریز کنم و ازشون بابتش رسید بگیرم بعدا نمیتونه مدعی من بشه ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر،در صورتیکه مبالغ را به ایشان مسترد نموده و رسیدی در این خصوص از ایشان دریافت نمایید،دیگر نمیتوانند ادعایی داشته باشند.

میتوانید این مبالغ را از کارت خودتان به کارت دوستتان واریز نمایید و از ایشان رسید دریافت کنید دیگر ادعایی نمیتوانند بکنند .