اعلام کرده باید کالای تحویل شده را از آنها مرجوع و مبلغ مدنظر را بدهم در غیر اینصورت شکایت میکند، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۰ #42884484

با سلام،
برای تسویه دو فقره چک که بابت حساب به شرکت طرف حساب خود بنابر هماهنگی که با مدیران شرکت داشتم نسبت به پرداخت مقداری از مبلغ آن بصورت نقدی کرده و برای مابقی کالایی را که از طرف دیگر دریافت کرده بودم با موافقت خودشان به آنها تحویل دادم، شرکت مذکور نه تنها چک های مدنظر را به بنده عودت نداده بلکه بعد از نزدیک به دوسال اعلام کرده باید کالای تحویل شده را از آنها مرجوع و مبلغ مدنظر را به حساب آنها واریز کنم در غیر اینصورت به صورت حقوقی اقدام خواهند کرد.
آیا امکان چنین اقدامی وجود دارد؟بنده چه اقدامی میتوانم جهت جلوگیری انجام دهم؟!

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه ای برای استرداد چک تنظیم کنید.

با سلام
با توجه به توضیحات حضرتعالی
اگر در خصوص تسویه حساب چک ها صورتجلسه ای با شرکت نامبرده داشته باشید میتوانید در صورت شکایت حقوقی شرکت بر علیه شما..مستندات خود را به دا دگاه ارائه دهیدولی در غیر اینصورت با توجه به قانون چک شما مدیون و باید چکها را پرداخت نمایید