به نظر شما وکلای گرامی این متن اشکالی ندارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۸ #42872911

میخواستم این درخواست را به شعبه ی اجرای احکام بدهم.چون میدانم متهم در این بانک ها حساب دارد ولی شماره حسابشان را نمیدانم تا بنویسیم
با سلام و تقدیم احترام، اینجانب -------------- در خصوص پرونده به شماره بایگانی -------- تقاضای استعلام از بانک سپه و صادرات بابت توقیف اموال آقای ...... با کد ملی ..... در صورتی که در بانک ها و حساب داشته باشند را از محضر حضرتعالی تقاضا دارم.
۱.به نظر شما وکلای گرامی این متن اشکالی ندارد؟
۲.۲.پرونده در اجرای احکام مختومه اعلام شده است(کسر امار موقت نوشته) ایا میتوانم با ارایه درخواست باعث توقیف حساب ( متهم مجهول امکان و مجازاتش تعزیرات است) شوم؟ و چه قدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر مشکلی ندارد

خوب است اما اول بنویسید ریاست محترم اجرای احکام دادگاه...شعبه ...

با درود این جا جای تنظیم و نگارش نیست از قسمت ارزیابی حقوقی سایت اقدام نمایید تا احدی از همکاران سایت برای شما بنویسند

"با سلام"
اگر اموال معرفی شده محرز باشد امکان توقیف وجود خواهد داشت

با سلام خدمت شما
۱_در ابتدای متن بنویسید ریاست محترم اجرای احکام شعبه .... شهرستان .... مابقی متن وافی به مقصود می باشد .
۲_توقیف حساب در صورتی خواهد بود که پاسخ استعلام شما مثبت باشد و پولی در حساب محکوم علیه جهت توقیف موجود باشد