چگونه سهم الارث خود را مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۵ #42870405

سلام وقتتون بخیر
ببخشید ما یک ملک ۱۲۰۰متری داریم که ۲۱۰ مترش سهم پدرم است همه مایل به تقسیم هستند به جز مادرشون که راضی به فروش نیست و برای رضایتش میگه بچه هام باید بهم ۱۰۰میلیون پول بدن،بنده با مادربزرگم رفتم دادگاه و گفتن مهریه اش که قدیم ۳هزارتومان بوده با اجرت المثلش میشه ۶۰ یا ۷۰ میلیون تومان. ۸ نفر هستن کل کسانی که سهم می برند ۱نفر ناراضی هست و و بقیه راضی،این ملک دارای سند منگوله دار می باشد.
یک سوال دیگه ای هم که داشتم این بوده که اصلا همه ناراضی باشن ما چطور می تونیم سهم خودمون رو بگیریم؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح دعوای تقسیم و فروش ملک موروثی پس از انحصار وراثت متصور هست و هریک از وراث ب نسبت حق السهم خود ارث خواهدبرد

بعد از انحصار وراثت نسبت به تقسیم ترکه یا دستور فروش(در صورت عدم امکان افراز) اقدام نمایید.

باسلام واحترام میتوانید تقاضای تقسیم یافروش مال را نمایید

با اخذ گواهی حصر وراثت نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایید

با سلام شما می توانید دادخواست تقسیم و فروش ماترک مرحوم را مطرح نموده و در نهایت ملک مزایده گذاشته شده و سهم هر کس پس از فروش ملک از طریق واحد مزایده پرداخت می گردد