ابطال وکالت به شوهر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۰ #42865896

باسلام همسر سابقم اعدا میکند که از من بچه دارد و برای اینکه بچه را از دست ندهد با فرد دیگری ازدواج کرده و در قبال اینکه اسم فرزند من در شناسنامه او نوشته شود به او وکالت مهریه من رو داده است و حالا میخواهد اون وکالت را بعد از ۱۸ سال کنسل کند لطفا راهنمایی نمایید که چطوری میتواند اون وکالت را کنسل کند؟
باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
متن وکالت مهم استد

وکالت با فوت و حجر و هر زمان طرفین بخواهند قابل عزل است

پرسش شما نامفهوم است به دلیل اینکه شما نوع وکالت را بیان نکردید. در هر صورت وکالت، چون عقد جایز است هر یک از طرفین هر گاه بخواهند می توانند آن را فسخ کنند.مگر اینکه بلاعزل باشد و به صورت عقد لازم در آمده باشد.البته آن هم تحت شرایط خاصی.

با سلام
باید ببینید چه نوع وکالتی هست و محتوای وکالتنامه چیست.و پرسشتون هم نامفهوم هست.اما وکالت به عزل موکل در وکالت قابل عزل و به استعفای وکیل و به فوت یا حجر هر یک از وکیل یا موکل و انجام شدن موضوع وکالت از بین می رود.

وکالت عقدی است جایز طرفین هر زمان اراده کنند میتوانند فشخ کنند

این سوال تراری وبسیار مبهم می باشد

هرچند سوال شما واضح نیست اما بطور کلی وکالت نامه رسمی به دلایلی مانند فوت، جنون، انجام مورد وکالت، عمل کردن خلاف مقتضای عقد وکالت و عزل وکیل توسط موکل ابطال میشود. اگر وکالت بلاعزل نباشد از طریق همان دفترخانه و یا دفتر دیگری میتوانید وکیل را عزل نمایید لیکن اگر وکالتنامه بلاعزل باشد صرفا از طریق دادگاه وبا دادخواست ابطال سند رسمی وکالت میتوانید آن را ابطال نمایید