آیا حکم این رابطه نامشروع بصورت مجازی برای هر دوتای ما اخراج است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #42853017

دختر خانمی که مجرد هستن با بنده حدودا به مدت یکسال در ارتباط بودیم و هر دو مجرد بودیم. اما به دلایل رفتاری و عدم تفاهم از همدیگر جدا شدیم. اما در طول این مدت از طریق تماس صوتی و واتس آپ و اس ام اس حرف های نامشروع رد و بدل میکردیم. تنها از این ۳ طریق.
بعد از جدایی از ایشان بنده نامزد کرده‌ام، و ایشان بعد از اطلاع از نامزدی بنده، کل این حرف ها را برای نامزد بنده تعریف نموده و رابطه ما را هم بهم زده و همچنین تهدید به شکایت هم نموده.
با توجه به آنکه بنده و ایشان کارمند دولت هستیم.
آیا وقتی هر دو مجرد بودیم و بدلیل عدم تفاهم منجر به ازدواج نشده، می تواند من را به جرم رابطه نامشروع محکوم نماید؟ با توجه به آنکه حدودا ۱۱ ماه از اتمام آن گذشته است.
خیلی ممنونم پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات رابطه نامشروع بسیار سخت است و معمولا به راحتی اثبات نمیشود مگر اینکه در تحقیقات چیزی پیدا شود. مثل پیامک مبنی بر روابط نامشروع

اثبات ادعا نیاز به ارائه دلایل و مستندات دارد و در صورت تعیین مجازات هر دو محکوم می شوید و مجازاتش شلاق است .

سلام
امکان طرح دعوا دارد و اثبات امر منوط به ارائه ادله کافی می باشد و در صورت اثبات امر هر دو نفر محکوم میشوند

البته اخراج نمی تواند گفت باشه شاید بله مجازات توبیخ درج درپرونده وانفصال تعلیق موقت از کار باشد

اتفاق چون جرم رابطه نامشروع جنبه عمومی دارد صرف شکایت برای دادستانی کافی است وتحت تعقیب قرار می گیرید وممکن است برای هردو که کارمندهستید با حکم دادگاه به شغلتان هم اسیب برسد