میزان اجرت المثل ایام تصرف در صورت مهلت دادن قاضی اجرای احکام چگونه تعیین میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۹۶ #42840768

با سلام
مستاجر از تخلیه عین مستاجره سرباز میزد و پس از تقدیم دادخواست دستور تخلیه و ماه ها پیگیری و آزار و اذیت شورا، دستور تخلیه صادر شد.
پس از ارجاع به اجرای احکام با استناد به ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی روابط موجر و مستاجر جهت تخلیه مهلت داده شد و نهایتا تخلیه اش کردیم.
حالا مستاجر میخواهد از پرداخت اجرت المثل ایام تصرف شانه خالی کند و به مهلتی که قاضی اجرای احکام داده استناد کرده و میگوید قاضی مهلت داده و میخواهد که خسارت ندهد.(هیچ پولی ندهد)
ولی مطابق قرارداد اجاره روزانه ۲۰۰ هزار تومان باید بدهد.علاوه بر آن تعهدی در شورا داده که اگر در فلان موعد تخلیه نکرد همان روزانه ۲۰۰ هزار تومان را بدهد، که تخلیه نکرد.
آیا با استناد این مهلتی که قاضی اجرای احکام داده بوده، میتواند از پرداخت اجرت المثل ایام تصرف شانه خالی کند؟
(با اینکه در قرارداد اجاره و تعهد داده شده روزی ۲۰۰ هزار تومان قید شده)
البته بازهم تخلیه نمیکرد و دیرتر از مهلتی هم که قاضی اجرای احکام داده بود تخلیه اش کردیم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه خسارت مورد تراضی می باشد.

بادرودوسلام امکان تراضی خسارت موردمطالبه می باشد.

سلام .مهلت داده شده مانع استیفای حق شما نیست و میبایست طبق توافقات و قرارداد نسبت به پرداخت اجرت المثل اقدام نماید . طبق مدارک و مستندات میتوانید طرح دعوی نمایید

بااحترام
نسبت به قرارداد اقدام نمایید

سلام شرایط اجرت المثل وجوه التزام فراهم است موفق باشید

باسلام بایستی وجه التزام ذکر شده راپرداخت نماید.

سلام
به استناد قرارداد و تعهد داده شده در شورا وجه التزام قابل مطالبه است و باید پرداخت شود .