با زن متاهل رابطه داشتم، آیا برای من تا چقد میتونه دردسرش زیاد باشه اگر شکایت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۶ #42812964

من تقریبا حدودا یک سال با زن متاهل دوست بودم توی تمام پیام ها و ارتباط های مجازی به هیچ عنوان صحبت جنسی نشده و کلا انجام نشده در منزل ایشان بودیم و صحبت میکردیم که شوهرش سر رسید مدارک شناسایی و گوشی من رو گرفت قبلش هم زد و خورد داشتیم ایا برای من تا چقد میتونه دردسرش زیاد باشه اگر شکایت کنه از من ایا اصلا امکانش هست ک شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات رابطه نامشروع شلاق می باشد.

با درود مجازات رابطه نامشروع شلاق است

فقط میتوانند از نظر رابطه نامشروع شکایت کنند که مجازات شلاق دارد . اگر زنا اثبات شود حکم اعدام دارد .

با سلام اولا کار بسیار زشت وناپسندی را انجام داده اید ثانیا شلاق تعریری محکوم خواهید شد

شکایت حق همسر خانمی است که با وی در ارتباط بوده اید.و شکایت یا عدم آن بستگی به خود ایشان دارد .
موضوع رابطه نامشروع دون زنا هست ، با توجه به ارتباط شما از طریق پیامک ، و نیز حضور در منزل مشترک ایشان با توجه به اینکه مدارک هویتی شما و گوشی شما درردست ایشان است( و با توجه به اینکه معمولا گم کردن گوشی و مدارک بنحوی که یک نفر آن ها یکجا پیدا کند بعید بنظر میرسد) محکومیت شما دور از انتظار نیست.
مجازات رابطه نامشروع شلاق است

با سلام درست است که صرف ارسال پیامک نمیتواند برای اثبات رابطه نامشروع کافی باشد ولی اینکه شما مراجعه کردید به منزل مشترک ممکن است با اثبات این امر شما محکوم شوید لیکن نیاز به بررسی دارد