آیا سفته رو اجرا بگذارم امکان وصولش هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۲ #42791371

با سلام و خسته نباشی، حدودا ۵ سال پیش به همسرم حدود ۸۰ میلیون طلا دادم برای کار و ایشون هم در قبال طلاها به من سفته ۱۰۰ میلیونی دادن بدون تاریخ و پدرش هم پشت سفته رو امضا کردن الان که به مشکل برخوردم با همسرم ایشون حاضر نیستن طلاهای منو بهم برگردونن
هیچ کاغذ و نوشته ای هم ندارم که طلا دادم بهش ولی شاهد دارم که طلا دادم بهش حتی طلاها رو با فاکتور ازم گرفت فروخت

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله میتوانید اقدام کنید

میتوانید نسبت به سفته ها اقدام نمایید

بله می توانید دادخوسات مطالبه را تنظیم نمایید

با سلام سفته را تکمیل و مطالبه کنید

سفته را تکمیل کنید سپس دادخواست مطالبه ارائه بدهید. ‌

با درود بله سفته را تکمیل وخواست و مطالبه نمایید

سلام میتوانید با زدن تاریخ به سفته برای مطالبه آن اقدام کنید هر تاریخی که بزنید خسارت هم از اون تاریخ بشما تعلق خواهد گرفت.