اگر زوجه در تمامی دادخواستها و لایحه های خود بر علیه زوج دروغ بگوید چه اقدام قانونی می توان کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۱ #42791023

سلام ، در پرونده های نفقه، مهریه، تمکین و طلاق زوجه مرتبا دروغ میگوید و من چندین بار دروغهای ایشان را در دادگاه برملا کردم اما اتفاقی نمی افته و در دادگاه بعد مجددا دروغ میگوید، وکیل هم دارد که او هم دروغگو است و حتی در جاهایی به دروغ عنوان میکند که شخصا حضور داشته و شاهد بوده صورتی که چنین چیزی نبوده اصلا
برای مثال در اخرین دروغش اعلام کرده زوج سرطان دارد و در حال شیمی درمانی است در صورتی که با پزشک قانونی مشخص شده زوج ۳ سال پیش درمان شده و در سلامت است و دارویی مصرف نمیکند.
حال قصد دارم با شکایتی از ایشان مانع از دروغگویی شان شوم، چه دادخواستی میتوانم بدهم تا کمی ترس بردارند و دروغ کمتری بگوییند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض سلام و عرض
در صورتی که دروغ های ایشان متضمن اتهامی از ناحیه زوجه باشد، قابلیت پیگیری قانونی دارد

با سلام شما با مدارکی که دارید خلاف ادعای آنها را اثبات کنید.

درود
صرف ادعا خالی نمیتوان اتهامی را به کسی نسبت داد شما باید با ادله و مدرک در دادگاه اثبات کنید

باسلام اثبات این امر باشماست که مدعی دروغ زوجه هستید،اگرشهادت کذب داده باشندمیتوانیدبامستندات ازشهود شکایت کنید

سلام.مدعی باید ادعاشو اثبات کند. و دروغش را باید ثابت کند. وشما باید از خودتان دفاع کنید و مثلا بیماری تان را تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمائید تا خلاف ادعای ایشان را ثابت کنید.دروغ گویی جرم نیست تا شکایت نمایید. اگر رای غیر قانونی است مستند اعتراض کنید

با درود مهریه زوجه در هر صورت به قوت خود باقی هرچند دروغ بگوید
اگر ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد.
باید بررسی شود اگر تهمتی افترایی به شما نسبت داده اند قابل شکایت و پیگیری است

متاسفانه امکان شکایت در برابر دروغ های ایشان نیست و صرفا می بایست از خود دفاع نمایید